Maastricht

Henna Brows

 


 

De perfecte Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen en wimpers te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverft en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen crieëren.


De henna die wij gebruiken voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Henna is tevens cruely free en vrij van parabenen.

De Henna is 6 - 8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5 - 10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype)


 

 

Werkwijze
Voordat de behandeling begint worden uw wensen besproken en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden uw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up zodat u met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henne behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Verzorging
De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dient u de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kunt u alles doen zoals u gewend bent. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.

  • banner/banner002.jpg
  • banner/banner003.jpg
  • banner/banner001.jpg