Henna Brows

 De perfecte Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen en wimpers te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverft en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen crieëren.


De henna die in de salon gebruikt wordt voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood, geen schadelijke chemicaliën en cruely free en vrij van parabenen.


De Henna is 6 - 8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5 - 10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype)


 

Werkwijze
Voordat de behandeling begint worden je wensen besproken en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden je wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Verzorging
De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. De styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van je prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kun je alles doen zoals je gewend bent. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.